Marketingadvies

Het goed in de markt zetten van een product of dienst is voor iedere organisatie een grote uitdaging, of het nu een product of een dienst is. B&T levert op strategisch en tactisch niveau marketingadvies aan organisaties. Adviseurs van B&T hebben zelf jarenlange ervaring als marketeer opgedaan en daarvan kunt u direct profiteren!

B&T levert marketingadvies op maar die ondernemingen ondersteunt bij het opstellen of herdefiniëren van de strategische richting en marketingstrategie. B&T begeleidt ook desgewenst bij de implementatie van de marketingplannen. Ons specialisme is om in korte termijn een helder beeld te schetsen van marktpotentieel, opties, keuzen, focus en de te volgen acties. Wij leveren ook interim marketing management diensten.

Wij begeleiden u in het traject van interne en externe analyses en het opstellen van een SWOT analyse om zo een gedegen marketingplan te ontwikkelen. We kijken daar ook naar de cruciale factor personeel, die doorslaggevend kan zijn voor het bereiken van uw doelstellingen.

B&T heeft meer dan 20 jaar ervaring met geintegreerde communcatie concepten, met als speerpunt internet. B&T heeft gewerkt voor onder meer Amstel, Heineken, Hans Anders, Nike en Yamaha Motors Europe.